interieur reinigen

Wiki Article

Ben je minder blij geworden met je Kia vanwege het feit dat deze er fletch uit ziet? Wij boenen je renault net zo lang tot elk deel weer straalt. Iets dat je Lada mat eruit doet zien komt door storm, de weersinvloeden geven de laklaag een doffe gloed. Na zoveel jaar buiten te zijn geweest is dat ook behoorlijk onweerlegbaar, maar geen nood, in perfecte handen is alles weer van ouds. De gelakte laag wordt nogmaals in ere hersteld voor het mooiste uitslag. Onze mensen zijn altijd trots als de klus is geklaard, en dat mag ook wel, want ze gebruiken de beste autowax en stoppen hun ziel en zaligheid. Zie op onze website vele voorbeeld foto's om jezelf te overtuigen.
In de kortste tijd komen bekende op je af met de vraag of je een andere auto hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Zodra je in je Lada stapt is het gebeurd, steentjes die omhoog springen of net even te snel met je autosleutel en een witte streep laat zich in je lak zien. Zonde, er valt helaas niks aan te doen maar wel wat tegen te doen. Het is geen gezicht en je bent juist zo voorzichtig. Om je bolide dan weer honderd procent zonder krassen te maken kan je deze naar ons toe brengen om een polijstbehandeling te laten ondergaan. Na onze polijstbehandeling zijn krassen die afkomstig zijn van je sleutels, een paar takken of steentjes weer honderd procent verdwenen. Wat het meest opvalt is de kleur, deze is als nieuw.

Heb je wel je ogen laten vallen op die glimmende kleuren van een auto? Je kan je gezicht er in terug zien zo feilloos is de gelakte laag. Met onze glascoating service gaat ook jouw vierwieler er net zo mooi van worden, zal dat niet helemaal het einde zijn? Wat moet ik me bij glascoating inbeelden? Nou het is een aanvullende beschermende laag over je momentele autolak heen die voor vele jaren goed is. Wat nodig is, is dat de heilige koe eerst tot in de puntjes gewassen moet zijn om de gel te laten pakken. Het eindresultaat is dat regen en al het andere vuil van deze ondergrond afglijdt zodat je altijd in een schone Mazda wordt gezien.

Tevens de binnenzijde van je voertuig kunnen we totaal zuiveren zodat je nogmaals met een lekker gevoel de heilige koe in stapt. Niks van het interieur zien wij over het hoofd, de autostoelen en dashboard tot de vloer aan toe. Waar is het interieur laten zuiveren goed voor? Na verloop van tijd is de binnenzijde lang niet zo smetteloos meer als in het begin. En wat voor persoon wilt er nu genoegen nemen met een smerig interieur. De stoffen autostoelen komt na onze interieur reiniging er weer als nieuw uit te zien. Een herinnering is toch wel de geur toen je je Lada net bij de auto dealer had opgehaald? Wij verbergen de minder plezierige geuren niet, maar verwijderen deze zodat je auto interieur weer lekker ruikt.

Ook een totaal pakket afnemen kan, dan maken we je bestelbus van binnen en buiten brandschoon. Het ‘Interieur reinigen’ pakket is een voorbeeld die je bij ons kan bestellen. Uiteraard is het ook mogelijk om pakketten te combineren, zo bepaal jij exact wat er gedaan moet worden. Wij bieden onze dienstverlening aan voor zowel particulieren als bedrijven. We stellen het reuze op prijs als je ons wilt aanprijzen bij onder andere je vriend. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Kom maar langs, we stellen je niet te leur.

Ben je minder blij geworden met je Audi omdat deze er oud uit ziet? Wij poetsen je toyota van links tot rechts tot elk deel weer straalt. Iets dat je auto kleurloos eruit doet zien komt door onweer, de weersinvloeden geven de gelakte laag een doffe gloed. Wij stoppen al onze liefde erin zodat dat de fraaie glans die je Honda voorheen had nogmaals naar voren komt. Voor het mooiste uitslag zullen we de gelakte laag weer doen glanzen. Ons team is altijd voldaan op het eindresultaat, en dat is een te voorspellen uitkomst, want ze maken gebruik van de beste producten en geven de grootste zorg aan je bolide. Wil je een paar afbeeldingen bekijken van auto's voor en na ons werk? Deze vindt je op onze site.
Binnen de kortste keren komen de buren op je af om te vragen of je een andere auto hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Het is je ongetwijfeld eens overkomen, je bent op weg naar de vomar om boodschappen voor het weekend te doen en zonder enige waarschuwing zijn er allemaal krassen bijgekomen door fijne steentjes. Allemaal van die kleine beschadigingen in je lak waar je niet op zat te wachten. Al die vlekjes maken de kleur gelijk futloos, het is wel eens mooier geweest. Om weer in een glansrijke vierwieler te touren is de oplossing om deze door ons te laten polijsten, zelfs als de beschadigingen dieper zijn, maar daar zijn andere middelen voor benodigd. Een prima lak door onze polijstbehandeling geeft je Nissan weer de helderheid die het had toen je hem voor het eerst zag. Het meest opvallende is de kleur, deze is als nieuw.

Kan je ook niet je ogen afhouden van die sprankelende kleuren van een heilige koe? Je kan je eigen spiegelbeeld zien zo glad is de lak. Dit krijg je voor elkaar met glascoating en dit Klik hier is wat wij ook doen, dus jouw voertuig kan er net zo gelikt uit gaan zien. Wat moet ik me bij glascoating voorstellen? Nou het is een toegevoegde beschermende laag over je huidige laklaag heen die nog lang blijft zitten. Voordat de glas-coating op de vierwieler kan worden gewreven behoort de auto eerst ingrijpend gepolijst te zijn wilt de gel blijven zitten. Het eindresultaat is dat regenwater en al het andere vuil van deze laklaag afglijdt zodat je altijd in een schone auto rondrijdt.

Je bolide interieur laten vernieuwen zodat deze weer door een ringetje valt te halen? Gesoffeerde stoelen krijgen hun originele kleur terug en alles wat aan de binnenkant te vinden is is zo netjes of als het net uit de fabriek komt. Waarom je je binnenkant wilt laten reinigen? Na een jaar is de binnenzijde lang niet zo schoon meer als toen je het kocht. Als je je zoon een lift moet geven dan is het een afgang als die een vieze autorit krijgt. Elk hoekje en gaatje wordt door ons aangepakt zodat er geen viezigheidje meer aanwezig is. En weet je nog hoe lekker het auto interieur rook toen je je Fiat net nieuw had gekocht? Alle ongewenste geuren die het auto interieur rijk is vernietigen we zodat je reukorgaan ook weer blij van elk autoritje wordt.

Ook een totaal pakket afnemen kan, dan maken we je voertuig overal brandschoon. Neem eens bij ons Het ‘Basis detailing’ pakket af. Ook is het best doordacht om een ander pakket erbij te nemen, zo nemen we alles in 1 keer mee. Je kan bij ons alle kanten op, elke auto of bestelwagen die we krijgen reinigen we grondig aan de binnen of buitenkant en zelfs beide kanten. We weten het te waarderen als je ons wilt aanprijzen bij bijvoorbeeld je vriendin. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

We verwelkomen je graag.

Report this wiki page